Jag tar en dag fritt till från mina studier. Vädret inbjuder inte till några utomhusaktiviteter direkt men jag kom ut på en löptur innan frukost i alla fall. I min paus från det mesta har jag även tagit en paus från att gå upp tidigt, så frukost idag blev inte förrän tio. Jag är nöjd med det. I alla fall för nu, det kommer komma en tid när jag måste gå in för att komma upp tidigare igen. Så jag känner att jag nyttjar dagen på ett bra sätt. 

En uppgift av de två som är kvar av studierna är inskickad. Det betyder att slutarbetet är kvar och det har precis kommit tillbaka från handledaren med litd hjälpfulla kommentarer. Det gör arbetet lite knepigare men samtidigt så känner jag att halva arbetet är gjort och kanske kan jag få klart det snart. Ännu ett stressmoment som kan checkas av. Just nu är jag inte alls sugen på vidare studier, men vi får se vad som händer i höst. 

Jag sitter på ett kafé och dricker alldeles för dyrt kaffe. När jag är klar här ska jag åka hem och fortsätta klä om min fåtölj. Har köpt en liten limpistol på Panduro så jag kan nog få den färdig idag. Det var ett beslut att ta att lägga 200 kronor på det. Har ju kört med textillim hittills och när jag räknade på det så blev det uppenbart att det var billigare med en limpistol. Även om det betyder att jag kommer att husa en limpistol som jag sen inte har något bruk för. Även om det skulle kunna tänkas att jag får limma på mer tyg på fåtöljen efter hand som katterna klöser sönder den.

Jag känner att det kan bli aktuellt att dra ner mitt Facebook användande. Det har blivit tydligt för mig de senaste veckorna att det försvinner alldeles för mycket tid där. Det finns så mycket bättre saker jag kan göra med min tid. Läsa eller plugga till exempel. Men det är inte helt okomplicerat det där med Facebook men det kan nog vara en tanke för ett annat inlägg, för nu börjar kaffet snart kallna. Och så kan vi ju inte ha det. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.