Aj, aj, aj

Så sitter man här med ett glas vin efter en god middag och har ont i hela kroppen. Träningsvärken efter gårdagens personalfys byggdes på med ett tufft pass innebandy idag. Det var ganska lätt att gå upp i morse men varje gång jag suttit ner och tagit det lite lugnt så kommer den där träningsvärken och stelheten fram igen. Då är det inte så skoj att resa på sig igen. Men det är ju tyvärr ofrånkomligt.

Mina äldre kollegor diskuterade idag om hur helgen skulle bli. De kom fram till att det skulle vara trevligt att ta en öl på lokal i morgon. Båda hade en kväll utan fruar och det sög i öltarmen helt enkelt. Jag tyckte också det lät bra och sa att jag skulle gå med. Sen tog jag upp telefonen för det var något i min ryggrad som sa att det var något denna helgen. Och i morgon så ska jag åka på kalas för min brorsdotter. Så det blev till att tacka nej till mina kollegor. Det ska bli trevligt att komma ner och träffa familjen en stund i morgon.

Det ger ju också ett tillfälle till att köra, något som jag gillar. Det ställer ju till det lite för jag kan inte planera dagen så som jag hade tänkt men jag får trycka ihop det som ska göras lite. Tvätten får flytta till söndag. Jag gillar inte riktigt att jag inte hade koll på det där kalaset för jag hade ju skrivit in det men det var så länge sen att jag glömt av det. Det är ju skönt att jag inte missar det i alla fall.

Men ikväll ska jag ta det lite lugnt. Min frågeställning var det lite si och så med men jag pratade med rektorn om det och han gillade tanken. Han gav mig lite nya ingångar och en möjlig väg framåt. Det känns bra just nu. Men nu blir det vin och lite Netflix. Efter att jag har diskat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.