Allt är inte oxfilé och champagne

Jag borde stannat hemma idag tror jag, men trots att jag kände att kroppen inte riktigt hade tagit emot sömnen så bra så tog jag mig ur sängen och in i duschen. Sen rullade det på. Jag gick till jobbet och det var då jag insåg att det onda i ryggen och foten inte var det onda som kommer då och då i den jär kroppen. När jag kom till jobbet lastade jag in två alvedon i kroppen. 

  
Så dagen blev kortare. Jag löste det som måste lösas och med hjälp av en kollega fick jag fram en hemuppgift åt eleverna. Sen var det en promenad hem, tanken var att ta bussen men jag kom till hållplatsen precis närbussen gick. Istället för att vänta en kvart på nästa gick jag. Stannade och handlade på och fick då med mig  den här härliga middagen hem. Minimalt med insats och smaken gördet sammaför den känner jag inte av så mycket just nu. 

Jag landade först i ett varmt bad och sen på soffan, jag har en tendens att inte vilja röra mig så mycket när jag har feber så jag satt kvar framför Netflix lite längre än planerat. Den senaste dosen piller hade släppt och frossan kom. Att dricka vatten ur glas när man skakar som ett asplöv är inte att rekomendera. Men jag fick i mig tillräckligt för att svälja ner två nya piller så jag på ett säkert sätt kunde få i mig lite mat. Nu ska jag ner i sängen och tills sömnen kommer blir det youtube. 

Såg förresten Mandela: Long walk to freedom. Mycket bra även om de under de 2,5 timmarna fick skäraen hel del i självbiografin som den bygger på. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.