Andas ut

Så idag har jag farit runt som en skottspole känns det som. Det har varit något hela tiden, om det inte var en bok som saknades så jag var tvungen att kopiera en massa sidor så var det ett program som inte ville spara eller ett program som helt enkelt inte ville fungera. Oftast när ett program inte fungerar så finns det en bra anledning. I dag fick jag ringa upp en kille på et företag och han lät VÄLDIGT stressad när han förklarade att de upplevde ett general ras för tillfället. Inget funkade. Men vi jobbar på det, prova att logga in i eftermiddag.

Det var ju inte helt katastrof för mig, jag ska inte använda programmet förrän i morgon men man vill ju ha koll på att det funkar. Vilket det alltså inte gjorde. Så eftermiddagen har varit ett vankande fram och tillbaka till datorn för att se om de fått rätt på sitt ras. Det var lite svettigt. Det var potentiellt två och en halv dags lektioner som hängde på det där. Det hade förvisso gått att lösa saker och ting på annat sätt men när man har en väg framåt vill man gärna följa den.

Givetvis löste de problemet till slut och jag kunde andas ut. Med tid över så kunde jag gå genom lite av vad eleverna hade gjort också. När klockan närmade sig fyra så kom en lite ovan känsla över mig. Jag har koll just nu. Det är för tillfället inget som måste göras inför morgondagen för att lektionerna ska komma igång. Jag kunde gå hem och ta det lugnt.

Det är också just precis vad jag ska göra. Lägga mig på soffan en stund och kolla på nån serie eller film, i kväll ska jag inte tänka på jobb. I morgon ska jag låta eleverna leta trianglar. Då blir det trigonometri och det är ju kul. Inte för att jag är bra på det men någon gång ska det nog sätta sig ordentligt hos mig tror jag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.