Andra rundan

Det är fantastiskt vad man kan hinna med när allt ska göras på en gång. Om jag ser tillbaka på vad jag har fått gjort den senaste veckan och jämför det med en vecka från i våras så kommer man nog se en markant skillnad. Men som jag sa på jobbet när eleverna gått för dagen, det är tur att det bara är uppstart en gång om året.

5k runner, löpning, träning

Det fina vädret har ju gjort att tempot har varit ganska segt. Det är inte så att man vill springa runt. I dag lyxade jag till det och tog bilen. En av anledningarna är att jag sovit otroligt dåligt i natt. När jag väl kom hem så slog jag mig ner en stund i fåtöljen för att bara ta det lugnt en stund. Tanken var ju att jag skulle ut och springa idag men när jag sjönk längre ner i fåtöljen så försvann den tanken allt mer. Men karaktären jag byggde upp i regnet tidigare i sommar betalade sig och jag reste mig och som synes ovan gav jag mig iväg.

Det var lugnt och behagligt faktiskt, det trodde jag inte riktigt på när jag satt i fåtöljen. Men det kändes att jag inte tappat allt för mycket under de här veckorna. Även idag kände jag lite i höger ben men än så länge är det inget jag ens tänker på. Jag tog däremot ett beslut, jag kommer fortsätta köra tre gånger i veckan men istället för att gå vidare med nya pass efter denna veckan kommer jag köra denna igen. Allt för att trappa upp träningen sakta och lugnt. Så nu är det 5km om 16 veckor som gäller. Men målet att göra det på 30 minuter är kvar.

2015-08-20 17.36.11

 

Nu är det hög tid att leta upp lite mat. Det blev ju lite korvgrillning med eleverna på jobbet idag så det får blir något lättare ikväll. Det lutar åt den enkla favoriten nudlar och mackor. Och en balja vatten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.