Annorlunda

Så jag skulle ju spendera helgen med att plugga. Och jag gick ut hårt. Redan till frukosten igår satt jag och delade upp i högar vad det var jag skulle läsa och inhämta information ur för att sen gå genom uppgiften återigen för att komma på ett bra sätt att tackla den.

Första uppgiften jag tänkte ta itu med handlar om arbetsmiljö. Så jag har läst en del och jag hade en ganska bra aning om hur jag skulle tackla uppgiften när jag igår satt på Espresso House och fikade samtidigt som jag pluggade när det surrade till i mobilen och en vän berättade att hon och familjen var på väg till stan för bland annat lite Pokemon jakt. Var jag intresserad av att träffas? Jag satt där och funderade, plugga eller träffa vänner som jag inte sett på länge? Svaret var ju ganska enkelt och jag slog ihop boken och styrde mot stan. Jag hade ju hela söndagen på mig att plugga.

Så jag tänkte att eftersom jag kände att jag hade ganska bra koll på hur jag skulle lösa uppgiften kunde jag ta det lugnt och sova ut på morgonen. När jag vaknat till så ligger jag och läser i mobilen att det inte är bra att försöka sova ikapp på helgerna, hellre lägga sig tidigare eller sova en halvtimme under dagen. Men inte mer än en halvtimme för det är inte bra för då kan man förstöra nattsömnen. Gubbvila är alltså bra om den inte är för länge.

Jag tänkte att det är lika bra att starta när jag duschat och rakat mig. Med studierna alltså. Vet ni hur trist det är att sitta en söndagsförmiddag och läsa arbetsmiljölagen? Det finns inget roligt alls i det. I och för sig hittade jag ett par bra citat och jag upptäckte att jag inte behöver läsa så mycket mer i den nu för att klara uppgiften. Ett kapitel kvar i boken och två små häften kvar att inhämta information från så är den uppgiften klar. Så det är dags att börja skriva nu. Eller inte just nu för nu är det söndag kväll och jag vill ta det lugnt. Det får komma i veckan. Jag får se till att släpa min dator fram och tillbaka. Men det kommer gå fint nu när jag har min nya Kånken att ta den i. Det fick bli en sån. Förvisso funkade min Samsonite bra men när den var fullpackad så var det ganska tydligt att det inte var en ryggsäck i första hand. Remmarna satt lite för tätt och det kändes inte bra att ha den på sig. Så det fick bli en ny ryggsäck.

2 reaktioner till “Annorlunda”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.