Ännu ingen feber

Så jag vaknade med ont i halsen. Precis som igår. Däremot har det som jag trodde var en dubbelsidig lunginflammation avtagit. Det är ju skönt. Men jag har sovit dåligt i natt. en massa slem i halsen som inte vill komma upp och när jag försökt svälja det har det gjort ont så jag har bitit ihop käkarna för att det ska lindras något. Vilket gjorde att jag inte bara hade ont i halsen utan även i käkarna i morse. Strepsil och bisolvon har gjort det lite bättre. Men jag är på väg mot en förkylning. Jag hoppas att den kan komma i helgen så jag inte behöver vara hemma från jobbet. I alla fall inte före torsdag, då behöver jag lasta över lektioner på mina kollegor och det vill jag inte. I morgon väntar ett prov med ettorna. De får ha boken med sig och jag förväntar mig att det kommer gå bra.

Dagen bestod av en studiedag om rasism. Två föreläsningar under förmiddagen och det var väl på sitt sätt intressant men det är inte så att det kom fram något nytt. Tyvärr. Det handlar om att se det och försöka motverka det. Var den än kommer ifrån. Det är lättare sagt än gjort men det är en kamp vi måste ta. Däremot kunde vi använt tiden bättre.

Efter lunch var det ett program med fem eller sex punkter som skulle betas av innan det blev programråd. Det blev lite sådär med det. Vi fick däremot en massa annat gjort däremot. Listan finns kvar och den är inte brådskade på samma vis. Sen skulle det hållas programråd. Tjugo minuter efter utsatt tid så började vi misströsta, vi drack vårt kaffe och började prata runt lite med rektorn. Har man honom på besök finns det alltid saker att tala om. En halvtimme efter att mötet skulle börjat kom en kille springande. Det hade kört ihop sig och där satt vi alltså, fem lärare, en rektor och en representant för näringslivet. Det blev ett bra möte ändå trots att det var lite mindre folk än vi tänkt och det blev därför annorlunda också. Annorlunda är inte alltid dåligt. Även om jag i det här fallet hellre hade åkt hem och lagt mig. Men det är ju en helt annan historia som involverar mig och min hals.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.