ÄNTLIGEN!

Äntligen har jag min telefon i min hand. Det har varit en lång väntan och det var nära att jag började gråta. När jag tittade i telefonen i morse så såg jag att min nya telefon var på väg. När jag kom till jobbet och kollade i datorn så sa den att beräknad leveranstid var efter 18.00. Efter 18.00! Då beräknade jag att jag skulle vara nära hotellrummet!

Så det kom ett litet, okej det var ganska stort, jubel när jag fick smset om att det fanns ett paket att hämta upp på Maxi. Så när skolan var över och eleverna var inpackade i bussen gick det i ilfart till affären innan jag vände bilen mot Jönköping. Det var en lång färd mot min nya telefon men äntligen var den min. Ni får helt enkelt tro mig på mitt ord att jag har den för jag tog ingen bild på den innan jag stängde ner min gamla.

2015-11-10 22.01.44

Hotellet är helt okej. Men det finns strykjärn och det tackar jag för. För ett par år sen hade jag inte brytt mig men nu är det sånt som gör att jag blir lite glad. En annan sak är den där boken som heter Ta mig här ifrån. Den verkar finnas på en del hotell här i Jönköping. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tänkt tanken att jag hellre skulle vilja vara hemma. Men lite öl hjälper givetvis och jag är ju här för eleverna skull så jag kan ju inte bara försvinna.

I morgon är det mässa och det märks på eleverna att de är lite spända. Men nervositet är bra. Men samtidigt försöker jag ta ner det. Jag är stolt att de tagit sig till kvartsfinalen och jag hoppas att de gör sitt bästa och har skoj. Själv ska jag försöka gå över mässan och samtidigt plugga lite. Det är otroligt vad dagarna försvinner fort nu och de där sakerna vi ska göra till universitetet försvinner ju inte. Det är bara att bita ihop tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.