Äntligen träning igen

Så vaknade jag i morse och en av de första nyheterna jag såg var att Leonard Cohen hade gått bort. Det gjorde ju att dagen fick en lite mer grå ton än den redan hade. Jag vaknade för andra dagen i rad utan feber och det innebar att det var dags att ta med sig kläderna och spela innebandy på eftermiddagen. Vilket gjorde att jag nu nått två femtedelar av min utmaning om 55 pass till julafton. Vilket innebär att jag om jag kör fem pass i veckan från och med nästa vecka så når jag 52 pass. Men jag har två dagar kvar denna veckan och planen är ju fortfarande att köra sex pass i veckan. Jag kan klara det. Jag ska klara det.

Dagen förflöt ganska bra i övrigt. Jag hade en hel del att göra med YH men det är som det brukar. Det ska göras och det är intensiva timmar men det är roligt i och med att det är elever som är väldigt drivna. Det innebär att jag måste vara på tårna lite mer och kolla av så att de verkligen har saker att göra. Men det är ett trevligt problem och det är bara en halv dag i veckan så det går bra.

I helgen kommer jag nog leva på bananer allena. Efter mässan igår så var i stort sett alla bananer kvar. Det blev så att jag tog med kassen till innebandyn och det försvann en del, det var många som behövde den där extra energin men där är lätt ett kilo bananer kvar. Det får bli bananer morgon middag kväll för mig i helgen. Tur att jag ska på kalas på söndag så jag får mig något annat till livs.

Skrivandet går sådär just nu. Jag har ju ingen stor plan för hur det ska utveckla sig. Jag har en aning om hur det ska sluta men jag har ju nästan 20000 ord kvar tills jag ska vara där. Och det börjar bli snårigt nu. Det kan bero på att jag suttit med Leonard Cohen på stereon och ett glas vin vid datorn när jag skrivit. Men det snåriga kan bli bra, om jag bara håller ihop trådarna och kanske väver in en till bara för att det ska fylla ut lite. Vi får väl se vad karaktärerna säger om det. Det känns att det just nu är de som bestämmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.