Aprilväder

Det har i sanning varit aprilväder idag. När jag åkte in mot stan så började det först regna, för att övergå i snöblandat, för att bli hagel och till slut något mellanting där det kom snöblandat regn med hagel i en ordentlig skur. Nu skiner solen igen.

Aprilväder

Dagen började annars ganska likt gårdagen. Det gjorde ont att ta sig ur sängen. Kanske inte riktigt lika ont som jag hade föreställt mig att det skulle göra men ont lika fullt. Jag kan säga att jag kommer känna av att jag har skinkor en bra bit in i nästa vecka. Efter en dusch och frukosten som för tillfället går snabbt att rodda med så kunde jag slå mig ner vid datorn med en mugg kaffe och ägna någon timme åt studier. Det gick bra och flöt på så att jag kände att det kunde kanske vara läge med en promenad så jag inte plötsligt upptäcker att all energi gått åt till att tänka.

Så jag klädde mig och gav mig ut. Mobilen fick guida mig då jag precis har laddat ner appen Turf. Den visar olika områden som man tar sig till och stannar där en halv minut eller så för att den ska bli min. Det var skoj, den där lilla rundan jag tänkt ta utökades och vips hade jag varit ute i en och en halv timme. Än så länge är jag fortfarande ägare på 10 områden, jag har bara förlorat ett. Det är ett skoj sätt att motionera på då det lätt blir att man går lite längre eller går till platser som man inte normalt besöker. Så det är en app jag kan rekommendera.

Det var ingen värme ute och det var mörka moln som tornade upp sig. Moln som visade sig innehålla de mest skiftande nederbörd. Jag hann hem och sätta mig i bilen innan det började i alla fall och sen hade det lugnat sig när jag och min vän skulle gå in på biblioteket för att ta en fika ihop. Det var kort men trevligt även om jag kände att en stor macka som de sålde där hade suttit bättre än enbart en slät mugg kaffe. Men det får vara så de närmaste dagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.