Är det mat snart?

Jag trodde jag skulle vakna döende i morse också. Så jag öppnade ena ögat försiktigt och kände av världen. Det verkade lugnt så jag började röra på mig lite försiktigt. Inget allvarligt gjorde ont. Halsen kändes lite öm och rösten var lite raspig när jag provade den men då det är söndag är ju inte min röst så viktig. Ingen feber, ingen huvudvärk och inte vidare täppt i näsan. Det var ett bra sätt att vakna.

För att inte ta ut mig har jag inte gjort allt för häftiga rörelser under dagen. Det har blivit lite studier och jag har faktiskt dammsugit och städat toa. Jag tittade på tvättkorgen för det var ju ett av målen denna helgen. Men när jag la handen på toppen av högen föll den ihop och blev betydligt mycket mindre. Så det löste sig själv så att säga. En stund på eftermiddagen satt jag vid köksfönstret och tittade på polisen som hade hastighetskontroll på gatan utanför. Det är 30 på denna gatan och de fick snart mycket att göra. Många bilar fick stanna till och plocka åt sig en papperslapp innan de fick åka vidare. En man fick lämna bilen på parkeringen och gå vidare.

Är det mat snart?

Jag försökte ta mig genom dagenutan att lägga mig påsoffan en stund men så kom jag på att om jag bara sover en stund nu och sen sover gott i natt så är det ju inga problem. Så målet är att komma i säng i tid. Vi får väl se hur det går med den saken.

Just nu ligger kycklingen i ugnen och det är snart dags att ordna med lite ris så jag får gjort lite matlådor till veckan som kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.