Att göra lista

Det har varit en bra dag. Det har blivit en del gjort. Inte så mycket men det var inte planerat heller. Jag kom ju på igår att jag inte hade frukost hemma så jag fick åka och handla. Idag kom jag på att jag skulle åka till Eurostop och äta frukost där. Jag hade alltså inte behövt handla igår. Men det är sånt som händer.

Under hösten har jag inte spenderat så mycket tid till hålla ordning här som jag hade tänkt. Så idag i mitt huvud har jag funderat en hel del på hur jag ska tackla problemet. Tanken är att jag ska få lite mer ordning här hemma och det kan eventuellt leda till att jag inte känner mig lika stressad som jag har gjort.

Så min tanke under dagen var att ordna en att göra lista. Just nu står toaletten högst på listan. Sen är det en fallande lista som slutar med att jag förhoppningsvis har en rutin för det här någon gång under våren.

Men som jag sa så har jag inte fått så mycket gjort idag. Så den där att göra listan den finns inte i fysisk form än. Jag hoppas bara att jag kommer i håg det här när den här helgen är över. Jag ska bara hitta ett bra format för det också.

Det har börjat smällas här en del ikväll men jag misstänker att det kommer hålla i sig efter nyår istället. Elvis bryr sig inte men Strindberg gillar det inte. Han morrar och gömmer sig. Det är ett ofog som jag hoppas de förbjuder. När jag åkte runt i stan idag reagerade jag över att många rear ut raketerna idag. Skyltar om allt från 20-50% rabatt. Det känns lite konstigt att de gör så med en vara som säljer så pass bra ändå. Kan det vara så att det är för många försäljare? Att de måste göra så för att få sålt det de köpt in? Då borde ju för hoppnings vis problemet lösa sig själv med tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.