Att kunna men inte vilja

Sitter på en uteservering i Växjö. Tar det lugnt efter första dagens studier och njuter av en öl och en liten whiskey. Jag är värd det har jag kommit fram till. Det kan behövas när jag ska fundera ut var och vad jag vill äta.

image

Det har varit lugnare idag än det brukar vara och på något sätt anar jag oråd. Det brukar vara en mangling till klockan 17 men idag var vi klara strax innan fyra och det var inte särdeles betungande. Hann utan problem ta en dusch innan jag gick en sväng på stan i solen. Hittade en butik med vinyl, förvisso till överpris, och där letade jag fram Torssons Att kunna men inte vilja. Känns som att det kunde varit en titel på något av våra arbeten.

Det är skönt att sitta här, låta alkoholen sakta verka så man blir lite salongsberusad. En god middag på det här och sen en god natts sömn så är man på gång för morgondagen. Det verkar som om hotellets restaurang som jag hade planerat att äta på inte har öppet förrän på onsdag. Riktigt så länge vill jag inte vänta med att äta. Samtidigt vill jag knte äta på The Bishops arms heller. Tänkt vad livet kan vara svårt ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.