Avslappning

Så blev det fredag och efter jobb, skivköp, systembesök, studier och loggboksskrivande har jag gått ner till Lilla Oskar för lite mat. Beställningar gör att maten dröjer lite och jag tvingas sitta ner och inte göra något speciellt. Det kan vara skönt bara det. Att tvingas till att inte göra något.

I helgen väntar studier och studier. Det kommer bli en hel del men jag ska försöka få in lite städning och lite avslappning också.

Jag höll på att stänga av väckarklockan i natt för av någon anledning fick jag för mig att det var natt mot lördag och då fanns det ju ingen anledning att gå upp vid fem. Som tur var kom jag på andra tankar och fick istället väldigt konstiga drömmar med grannar som kom in och sov i lägenheten. Kan säga att jag var glad att det inte var sant.

Med kvällen kom dimman. Och mina axlar är på väg att sjunka ner. När jag kommer hem ska jag dricka ett par öl och låta dem sjunka ännu lite lägre. Lyssna på skivor och bara vara. I morgon är det dags för melodifestivlens final. Då blir det en kväll med radion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.