Avslut och nya tag

Det har varit en bra helg trots allt. Kanske är det för allt som har hänt i veckan som jag har kunnat fokusera och få så mycket gjort denna helgen. Det känns skönt att ligga i fas med skolarbetet och jag har kunnat ta det lite lugnt också. Jag har sovit middag både igår och idag. Det är ovanligt. Men det är så skönt.

Nu väntar två veckor med APL besök och där mellan ska saker och ting lösas. Lösa trådar ska bindas upp och planeringar ska göras. Men det är i morgon. I kväll blir det inte mer vettigt gjort. Eller jag ska skriva en eller två texter till bloggen men det är sådant som jag inte behöver lösa så det är bara att lämna om det känns som att det inte funkar. Sånt är skönt.

I går drog Melodifestivalen igång och jag var lite frestad att se den på min iPad men jag bestämde mig till slut för att lyssna på den istället. När jag satt här så satt jag och tittade på min bokhylla. Den är i kaos. Eller var. Nu är det bättre, det är inte bra men klart bättre. I morgon när jag åker till jobbet tar jag med mig en kasse böcker och skivor som får åka med till Myrorna och hitta nya hem. Det blev luftigare i hyllorna och nästa helg är det dags att ta tag i nästa hylla. Snart kanske jag har ett ganska välstädat hem. Men jag vet att det går fort till att det är tillbaka till samma banor igen.

Jag skulle kollat genom vad jag ville prata med min VFU lärare nu i helgen men det har inte blivit så. Just nu känns det som att jag har bra koll på vad jag ska fokusera på under min praktik men det är klart man kan ju alltid prata en del om just APL och bedömningar i samband med det. Jaja det reder sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.