Backträning

Så inleddes de sista skälvande dagarna på jobbet med en föreläsning om Hjärnsmart. Intressant och om mina studier går bra så ska jag försöka läsa in mig mer på det under sommaren. Jag vill ju gärna veta mer om det där och hur vi får in nya synapser i skallen. Framförallt hur man ska programmera om sin hjärna. Kanske kan man bli lite smartare. Men det tåget kan ju ha gått redan förstås. Sen efter lite utvärdering och snack om hur vi ska använda det där så bar det av till Hovs Hallar för lunch och guidad tur.

Jag tänkte väl inte så mycket på det där egentligen. Tänkte att det blir en promenad i naturen och med knappt 30 lärare så kan man ju inte gå på allt för hårt. Trodde jag ja. Rätt som det var så gick det brant uppför och där efter ner igen. Det blandades upp med lite stopp och information om landskapet, om filmer som spelats in och sägner som finns om området. Mycket trevligt. Sen skulle vi ta oss ner till stranden. Det var intressant. Den steniga stranden var inte mycket lättare att gå på än att klättra ner för klipporna. Sen trodde jag att det skulle bli samma tur tillbaka. Men det fanns en genväg.

Den gick uppför en sluttning där getterna ibland tar sig fram. Getter är små. De har dessutom fyra ben. Och när man trodde att man var uppe så gick man in i skogen och vad fanns där? En labyrint av fallna träd och ännu en brant uppförsbacke. Jag har enligt min hälsoapp tagit mig upp för 46 våningar idag. Detta var en träningsfri dag. Ni fattar. Jag kommer sova gott i natt och troligen vakna med träningsvärk. Något som kommer kännas oavsett om det blir innebandy eller löpning i morgon. Någon träning blir det. Sen är frågan bara om det blir på skolan eller hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *