Bättre än väntat

Jag var piggare än väntat i morse när jag vaknade. Jag trodde ju rumpan skulle klaga en del men det var inte så farligt. Värre var det då med bröstmusklerna. Det bådade ju inte så gott för dagen när det skulle spelas innebandy. Men först skulle det ju jobbas lite. Jag var trött som fasen och låg kvar nästan en hel timme innan jag masade mig ur sängen.

Efter en nerkortad morgonrutin cyklade jag iväg till jobbet. Jag funderade in i det längsta på att ta bilen men jag valde till slut bort det till förmån för lite frisk luft genom den svala morgonen.

Väl på jobbet skulle jag sitta och göra lite ritningar. Det gick sådär. Jag var tvungen att sitta i datorsalen med ett par elever som hade lektion med min kollega men eftersom han var ute i verkstan så var det mig de frågade när de hade problem. Ovanpå det var det ganska länge sedan jag använde det där programmet så det gick inte riktigt som jag ville. Det i kombination med att jag var trött gjorde att mitt tålamod tog slut väldigt fort. Så istället drog jag mig in på kontoret och tog fram millimeterpapper och blyertspennor och ritade lite ritningar för hand.

Sen en trött lektion med ettorna som lök på laxen och jag var inte direkt taggad för innebandy när jag satte mig på kontoret för att vänta in klockan. Det visade sig att vi var 12 personer som spelade idag. Och i stället för att ha tre avbytare i varje lag gick vi in i den stora hallen och spelade över hela plan fem mot fem med en avbytare i varje lag. Jobbigt men samtidigt blev det plats för lite bättre spel och man kunde vila lite som back för att sen gå upp och köra lite. Det var en bra avlutning på dagen och jag lär känna det i morgon vill jag lova. Det är så pass att jag har bestämt mig att jag ska köra träning på egen hand måndag och tisdag så jag får en vilodag på onsdagen innan det är dags för personalfys och sen innebandy. För det var inte så skönt att gå in i personalfysen med träningsvärk. Det vill jag undvika igen. Men ikväll är jag förtjänt av ett par öl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.