Beskt värre

Mina söndagar börjar följa ett ganska väl utstakat mönster. Jag går upp runt halv nio, äter frukost och dricker te. Pluggar och dricker vidare på den där baljan te. När klockan börjar närma sig tolv tar jag en promenad. Jag går och handlar någon form av bröd som jag tar hem och så äter jag en ganska lätt lunch och dricker mer te och sen pluggar jag lite innan jag tar en tupplur. Då är klockan runt halv två och jag tänker alltid att jag ska ligga en halvtimme men det blir runt två timmar. Sen tvingar jag mig upp och börjar förbereda för middagen. Det blir lite Netflix medan jag väntar på maten. Sen blir det då middag med öl och snaps och på kvällen blir det lite mer Netflix eller läsande.

Det är ganska trevliga söndagar, jag får en hel del gjort och jag har en dag som är given där jag pluggar. Även om det bara är en tre fyra timmar så får jag väldigt mycket gjort. Sen söndagsmiddagen är trevlig. En bra avslutning man tvingar kroppen ner i varv. Idag var det dock en besk som stod på snapsmenyn och det är ju inte riktigt min favorit. Men Herr Berntssons besk från Snälleröd var ganska mild. Jag vet att om några veckor är det beska droppar som väntar och den är inte riktigt lika förlåtande. Men det är en gång till sen är det över. Vad jag gör när snapsarna är slut vet jag inte riktigt. Just nu lutar det åt att det blir renat i glaset men det kan bli så att man hittar en som passar bra och då kan man ju passa på att köpa hem den istället.

Så nu är det alltså söndagskväll. Gårdagen blev en dag med kalas och körande. Gav mig av vid tio för att åka inom min vän för att leverera en detalj till hans kamerarigg. Sen hem till mina föräldrar på kalas innan jag vände hemåt igen. Melodifestivalen betyder ju städning. Röjde ur nästa bokhylla och frågan är om det är garderoberna, skrivbordet eller cdstället som står på tur nästa vecka.

Melodifestivalen ja, det är verkligen något som skrämmer igång befolkningen. Det är ganska skrämmande vad de kan lasta ur sig när de sitter bakom en skärm. Själv kan jag väl tycka att det har varit helt okej låtar som gått vidare. Jag har inte fastnat så hårt för någon men det kommer nog. Vissa tycker att det är skrämmande att mellanakterna är bättre och att det visar hur dåliga låtarna i tävlingen är. Men jag ser det mer som att låtarna som vi hör i mellanakterna är kända, de har redan gått på repeat i radion många gånger och i vissa fall flera år. De andra låtarna är helt nya för oss och då är det inte så konstigt att man har så svårt att ta dem till sig. Men det är inte riktigt alla som tänker innan de sätter sig vid tangentbordet. Å andra sidan är det väl precis som vanligt antar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.