Besviken

Klockan är efter sex och jag kan med fog säga att så här sent kommer inte posten. Det gör mig nedstämd för jag väntar ett för mig väldigt spännande paktet. Men jag får ge mig till tåls till i morgon. Det är lite jobbigt för den andra delen som går i hop med det jag väntar på häntade jag upp idag. Det står på skrivbordet nu. Men jag får vänta.

Jag var inte pigg i morse. Inte alls. Givetvis beror det på att jag inte la mig i tid igår. Så jag gick på toa och sen somnade jag om. Halv elva kom jag ur sängen och i går gjorde det mig stressad men idag är en annan dag. Jag kunde ta en normal frukost innan jag tog tag i studierna.

Igår tänkte jag mig att jag skulle börja på nästa individuella uppgift men jag tänkte om. Bättre att börja med det som ska göras till gruppuppgiften och sen börja med det individuella så kan jag få skrivandet gjort denna veckan och så kan jag läsa nästa vecka när jag är hos mina föräldrar.

Med tanke på tiden jag gick upp blev det inte någon morgonpromenad idag. Istället tog jag en eftermiddagspromenad för att köpa lite skivor, jag börjar få lite ont om plats för skivorna just nu men en ny bokhylla eller i alla fall omdisponering av de jag har kan nog göra att jag får in ett antal till. Kanske skulle jag möblera om lite, jag har lite outnyttjad plats som det är just nu. Men jag ska ju hitta tid till det med. Nu ska jag avsluta senaste säsongen av Orange is the new black. I morgon kanske jag kommer kunna smyga ut en bild eller två av det jag väntar på. Vi får väl se vad som händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.