Bokningshinder

Så kom helgen och med gott vin och Dr Who njuter jag av kvällen. Det ligger utskrivna papper till ett arbete  på bordet men jag låter det vila ikväll. I alla fall för nu. När vinet verkar så kanske det lossnar något och jag får kanske en outsäglig lust att plugga. Kanske.

Jag har börjat boka hotell och bil inför nästa träff på universitetet. Börjat. Hotellet var inga problem, men att hyra bil på Sixt i Halmstad har de senaste gångerna blivit mer och mer problematiskt. För ett par gånger sedan jagade de mig för de visste inte när jag skulle kommam tillbaka med bilen. Trots att jag hade berättat det.

Nästa gång så glömde de bekräfta och jag höll på att missa min bokning. Men jag fick en bil. Eller minibuss rättare sagt. När jag skulle sätta mig i den för att åka hem igen ringde de och undrade när jag skulle lämna den.

Så idag när jag ringde dem så sa personen att han skulle ringa upp efter 10 minuter. När två timmar hade gått så ringde jag igen. Då inleder han med: ”Ja just det! Det var den 18e va?” Jag kontrade med att nej det var det inte alls jag har inte berättat när jag behövde bilen. Men vi pratade ju innan försökte killen i luren.

Jag tog ett djupt andetag och berättade när jag behövde bilen. Då säger han ”Ja ni är fem stycken va?”

Nej det är bara jag suckar jag. Sen löste sig resten. Jag berättade att jag skulle hänta bilen 07.00 och vi sa hej då.

10 minuter senare ringer han upp och frågar om jag ville ha bilen utkörd. Nej  tack svarade jag så vänligt som möjligt, jag kommer och häntar den.

Tror ni jag har fått någon bekräftelse på mailen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.