Crosscountry

Idag var det dags. Idag skulle jag hämta upp en hyrbil och ge mig iväg mot Kalmar. Jag skulle ta mig tvärs över landet genom de småländska skogarna och min vän blev en stor Mini. 

  
Jag har svårt att se att de kan kallas mini längre och detta är Countryman modellen som är lite högre. En trevlig bil att köra hur som helst. 

  
Det var ett mycket trevligt väder att åka över landet i. Sol från en nästan klar himmel och alla dessa färger i träden längs vägen gjorde att det inte var någon soeciellt svår resa. Det kändes som om det var precis vad som behövdes just nu. 

  
Jag fick mig ett gott skratt i Lessebo när jag stannade till för att gå på toa. Det är på de små mackarna det händer tydligen. Ganska intressant val av doft må jag säga. 

  
Måste ju säga att på den lilla stund jag har varit här så har Slottshotellet levererat. Ett trevligt rum i ett område som inte verkar speciellt stökigt och med både frukost och middag ingår i rummet. Helt perfekt för min del även om jag just nu sitter på O’Learys och väntar på att matchen mellan Hammarby och HIF ska börja. Tydligen ska det komma ett gäng Hammarbyare hit men de brukar vara rätt trevliga, men det kan ju bli en intressant kväll. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.