Då var vi igång

då var första dagen avklarad. Vi hann inte med riktigt allt som vi planerat men samtidigt missade vi nog inga stora grejer heller. Vi har ju ett helt läsår på oss att ta igen det vi missat. Det verkar bli en bra klass, i alla fall om man ser till de som var där. Det var tre som inte dök upp men det ser ut som att i alla fall två av dem kommer dyka upp. 

Just nu sitter jag i köket och försöker smälta dagen lite. Det är så mycket intryck och just nu så mycket bollar i luften att jag skulle kunna jobba dygnet runt för att få kontroll på allt igen. Men jag vet att under de närmsta dagarna kommer det att lägga sig som sanden på en sjöbotten.

Tanken var att jag skulle börja springa igen denna veckan, men så i går kände jag attt jag hade ont i ljumsken. Speciellt när jag suttit ner och sen ska komma igång. Så jag får väl se hur det blir med det där det beror på hur jag känner mig i morgon. Det skulle nog vara bra för mig att komma ut på kvällen och rensa tankarna. Det ska jag göra med en liten biltur ikväll. 

Strax ska jag sätta mig bakom ratten och köra ner till Helsingborg för att se HIF ta emot Halmstad. Det blir nog en tuff match mot ett Halmstad somhar kniven mot strupen och spelar för att undvika kvalplatsen. Helsingborg kan inte vara riktigt säkra på spel i Allsvenskan nästa år, det krävs minst två vinster till. Då landar man på 33 poäng och under 2000-talet har inget lag fått kvala med 33 poäng eller mer. Men det är tio omgångar kvar så det kommer finnas möjlighet att plocka de där poängen som behövs. Men det skulle vara skönt för en stressad själ att veta att kontraktet är säkrat så tidigt som möjligt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.