Dags att hoppa i säng

Det har varit en intensiv dag. Det är alltid lite nervöst och stressande när man ska åka iväg, speciellt när det är en själv som har planerat och ordnat med mat och bilar. Det blev ju inte bättre när hyrbilarna var sena på grund av trafikproblem. Då hann jag svettas lite. Men dagen på mässan har varit bra. En massa nya pennor och grejer som är trevliga att leka med.

Vi var inte tillbaka förrän strax efter halv fem och sen skulle jag vidare till ett möte med andra som också skriver NaNoWriMo. Det blev en trevlig liten fika och det är intressant vad olika processer man har när man skriver. För att inte tala om idéer. Det blev ett trevligt samtal om allt från uppslag till ryska författare. Men klockan sprang och helt plötsligt var den sju och biblioteket där vi satt stängde. Så det blev ett naturligt uppbrott.

Sen hem och inspektera dagens byte från mässan innan jag satte mig och började med mina ord. Jag tog mig förbi dagens mål och lite till. Jag hade som mål att nå 2000 ord idag och det klarade jag till slut. Men hjärnan är mos just nu och jag ska gå och fixa lite inför morgondagen. Det ska planeras och så ska jag packa innebandyväskan. Jag vet inte ännu om jag ska spela men jag förbereder mig för det. Det känns som att jag borde vara fri från feber och skit nu. Men det är en sak för morgondagen. För nu behöver jag verkligen sova.

2016-11-10-21-59-33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.