Dags att landa

Så var jag hemma igen. Det är tyst när katterna inte är här och en aning stökigt när jag precis har packat upp. Jag borde sätta mig och plugga men det har jag inte ork till ikväll. Hade ju grejerna med mig upp för att kunna göra lite där uppe men det blev inget av det. Första kvällen var man trött och ville bara i säng och igår var jag trött efter en hel dag på mässan och så det där med att eleverna åkte ut gjorde ju inte saken bättre. Idag har det blivit mässbesök igen och många mil hem via Värnamo och Haverdal. Så det får nog bli ett bad. Bara sjunka ner och njuta en stund över att vara hemma.

Ljusrummet

Jag är trött på hotell nu. De senaste fyra veckorna har jag varit på hotell varje vecka. Det är skönt att vara hemma. Men det här ljusrummet var trevligt att sitta och äta i. Akustiken var inte så trevlig dock men det var mysigt på morgonen när regnet öste ner över takfönstret. Det har varit en trevlig tid på Hotel Viktoria faktiskt, även om hissen spökade lite.

 

Hotellfrukost

Frukosten kommer jag i vanlig ordning också sakna. Prinskorvarna och baconet var väldigt gott på det här hotellet. Det är inte riktigt samma sak med limpskivor med hushållsmedvurst på. Men jag får klara mig utan det. Eller så får jag ta tag i mina planer på att dressera katterna…

Blomma

När jag kom hem så såg jag att de lag som tävlat i samma kvartsfinal som våra elever hade tagit sig till finalen i morgon. Det är en klen tröst men jag är stolt över våra elever som tog sig så långt som de gjorde och även fick så pass höga poäng som de fick. De kan gå med huvudena högt när de kommer till skolan i morgon trots att de inte tog sig vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.