Damm i näsan

Det var kanske inte det bästa jag gjort när jag först höll en teorigenomgång och sen lektionen efter körde högläsning i 40 minuter. Rösten tog stryk vill jag lova och då var den ingen höjdare från början. Men det verkar som att det blev bra. Huruvida eleverna tog det jag sa till sig är ju en annan femma. Det märker vi senare, men jag kunde återkoppla en del av teorigenomgången när jag senare hade högläsning och det verkade som att det gått hem.

I övrigt har dagen flutit på. Jag har hela tiden gått och dragit mig för att sätta mig med böckerna. Efter en hel dag plus en timmes utbildning i ännu ett system för att kartlägga hur och om eleverna lär sig det vi lär ut så var hjärnan rätt mör. Så det blev en dryg timme över böckerna innan jag kände hur näsan var helt täppt och det kändes som om bihålorna var fyllda med varmt damm. Det är ingen skön känsla kan jag meddela för den som undrar. Jag siktar på att plugga lite mer i morgon. På söndag ska det ju vara inlämnat och det börjar bli dags att skriva lite av de där 3-4 sidorna nu så det är gjort. Vill inte gärna sitta med det och stressa ihop något på söndag kväll när jag kommer till Kalmar.

Men nu blir det inte mer gjort idag. Jag ska lägga mig på soffan och tycka synd om mig själv en stund. Äta lite popcorn och dricka lite bubbelvatten. Det gör mig glad. Hoppas jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.