Dan före dan

Så har det blivit kväll igen. Det känns som att dagarna försvinner väldigt fort just nu. Eller rättare sagt eftermiddagarna, förmiddagarna hinner jag med en hel del på. Men nu är det snart dags att stänga ner systemen och vila lite. Det väntar ju en stor dag i morgon.

Juligen

Så har man varit snäll så får man klappar även i morgon. I vilket fall blir det julbord till lunch och kalkon till kvällen. Med vin och champagne och vänner och det ska bli trevligt. Men det gäller att vara pigg när det drar igång för det blir ju en heldag av det. Och dagen har bjudit på en del studier, eller ett skypemöte i alla fall men det borde klassas som studier, lite handlande på olika sidor av stan utan att hitta just exakt det jag ville ha. Nya försök vid senare tillfällen.

Det har varit lugnt med raketer i år tycker jag men ikväll har jag hört några stycken. Det skulle vara skönt att bli av med det helt. Men det får man väl inte säga i det här landet för då kommer det väl någon och börjar gapa om traditioner. Men jag skiter i dessa traditioner och har gjort så i många år. Att smälla raketer och skrämma djur är inte någon tradition det är idioti. Det enda som ska smälla i nyårsnatten är champagnekorkarna.

Det tog en stund att sanera köket efter mitt ljustillverkande igår. Jag måste se till att hitta en bättre lösning än att smälta ljusstumpar i ett vattenbad i en gammal konservburk. Det funkar men det blir en del spill kan jag lova. Jag får se till att hitta en rostfri bytta helst med en pip eller något liknande så jag kan sikta lite bättre. Då kommer det gå lättare i framtiden. Ljusen blev inte vackra men de kommer lysa upp mina morgnar när jag äter frukost och det är huvudsaken.

En kommentar till “Dan före dan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.