Däppt

Jag skulle gå till jobbet idag. Det skrev jag i går, men jag gjorde det inte. Förklaringen är enkel. I morse när jag vaknade var jag döende och sen dess har det blivit värre. Under natten vaknade jag och kände att jag var täppt i näsan. Då insåg jag att gå till jobbet nog inte var den bästa idén. Det fick bli bilen helt enkelt.

Det gjorde att jag i alla fall kom till jobbet, snorig och trött. Men jag var där, en liten förkylning ska inte kunna stoppa mig från att jobba eller rättare sagt, det ska inte göra så att jag sätter mina kollegor i skiten. Vilket är lite så det blir när man är sjuk som lärare när det inte finns några vikarier att tillgå. Det låter dramatiskt och jobbigt att man inte kan bli sjuk och verkligheten är väl att vi är bra på att täcka upp för varandra om det är så att det är någon som är sjuk. Men lektionerna fortgår ju och jag hade inte kunnat ligga hemma med en förkylning med gott samvete. Det är ju inte så att jag har feber eller så. En täppt näsa och ett huvud som inte riktigt hänger med kan jag klara av när jag har en halv dags lektioner att ta hand om. Speciellt när det gäller verkstadsarbete. Hade det varit teorigenomgång hade det varit annorlunda.

Så när det blev lunch bytte jag om och gav mig av till Emmanus för att shoppa skivor. Det blev lite Glenn MIller, Mats Paulsson och Göingeflickorna. Tanken var sen att jag skulle ta mig hem och plugga. Men där tog det tvärstopp. När jag kom hem och satte mig så kom tröttheten. Det var bara att dra sig tillbaka till soffan och försöka sova bort den. Det gick sådär. Jag är väl lite piggare men å andra sidan känns skallen som om den är full av bomull. Det är inte riktigt läge att börja plugga.

Läste att Erik Edman slutar som tränare för HIF-Akademi och därmed också lämnar klubben för att göra annat i framtiden. Under min tid på Allt Om HIF träffade jag Erik ett antal gånger och det är en spelare och en människa jag har respekt för. Han var alltid proffsig och trevlig även om han inte alltid var så glad över mina frågor. Det är en otrolig vinnarskalle som försvinner ur klubben. Jag önskar honom lycka till med vad han än tar sig för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.