Den släppte

Det har ju gått snart tre dagar sedan jag slutade med socker. Det har funkat okej får jag nog säga även om jag idag vaknade med en lätt huvudvärk. Den blev värre när jag kom till jobbet och givetvis hade jag inga huvudvärkstabletter med mig. Så den har bara ökats på under dagen. Vilket har gjort att jag har tvivlat på mitt val att sluta med socker.

Så när arbetsdagen var slut så skulle det handlas. Jag var trött, hungrig och huvudvärken blixtrade. Det var sådär så att jag ville gå bort till stapeln med Nutella, öppna en burk och gräva i mig hela innehållet. Då är jag inte så förtjust i Nutella ändå. Det som slog mig var att jag plötsligt inte visste vad jag skulle köpa. Det var inte förrän jag kom till osten och korvarna som jag började komma igång.

När jag kom hem och äntligen hade fått mat i mig så kändes det som att huvudet skulle explodera. Det var bara att ta ett par tabletter och sen lägga sig på sängen. I värsta fall skulle det inte hjälpa. Men nu så här en timme eller så senare så har den släppt. Jag är som en ny människa.

De veckor som jag nu lämnat bakom mig har varit stressiga och det känns som att jag inte har tappat bollen än. Inte i någon viktig fråga i alla fall. Det har kanske blivit ett par nödlösningar någonstans men mycket har fallit på plats. Det är inte över än, det väntar två hektiska veckor med studier, utvecklingssamtal, möten och sen en tur till Kalmar och sen lugnar det ner sig. Jag ligger hyfsat Idas än så länge men jag har en del att göra i helgen, både jobb och studier. Men ikväll ska jag ta det lugnt, lägga upp benen och kolla Netflix.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.