Det är över

Eller över och över, det är ju en dag till men nu har jag plågat ettorna i två dagar så nu är det över med städningen. Där är lite kvar att göra i verkstan men för min del är det över nu. Jag tar, precis som idag en liten sovmorgon och njuter lite extra av att jullovet är nära. Bara en lugn dag och ett innebandypass bort.

Sen ska det tvättas, strykas, fixas julklappar, handlas och packas innan det bär av ner till föräldrarna på fredag. Så torsdagen lär inte bli någon vilodag direkt. Men sen ska jag ta det lugnt. Resten av lovet fram till den 9e ska det inte hända så mycket. Förutom med skrivandet, lite samkväm med vänner och några promenader. Det ska bli skönt, jag tycker till och med att jag ser trött ut när jag kollar mig i spegeln. Och då inte bara på morgonen. Påsarna under ögonen verkar bli permanenta.

Såg att det kommit en fjärde Sharknado film nu. Det är nära att även jag kanske säger stopp men Sharknado har varit så lysande dåliga hittills att jag bara vill ha mer. De ger inte sken av att försöka vara bra. De vet om att filmerna är dåliga och de försöker inte mörka det. Men de har nog ruskigt skoj när de spelar in dem. Jag vet att jag kommer ha skoj när jag äntligen ser Sharknado the 4th awakens. Jo den heter så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.