Det behövdes

Det var inte helt enkelt att kliva upp i morse när klockan ringde. Även om jag tyckte det skulle bli skönt med lite att göra efter min korta tid med influensan så var det ett tufft beslut att ta. Jag låg kvar länge och kände efter om jag inte var lite sjuk fortfarande så jag trots allt skulle vara hemma idag. Men det var inget att be för, det behövdes lite rutiner och lite sällskap för att få igång livet igen. Netflix är trevligt men det svarar inte så bra på tilltal.

Och det blev en ganska bra dag idag även om jag var svag när jag klev in i verkstan och tände upp i morse. Det har funnits dagar då jag studsat in genom portarna men detta var definitivt inte en av dem. Detta till trots, klarade jag hela dagen utan någon form av mediciner så jag får nog anses som fullt frisk.

En ny vecka och nya möjligheter för att livet ska förstöra mina planer. På fredag när jag har min planeringstid och hade planerat in ett möte med min VFU-handledare så lägger skolan in en obligatorisk föreläsning. Är man inbjuden till den och har lektion så ska man se till att eleverna har uppgifter att lösa, sen får de gå hem. Jag slipper ju dock det med att lösa hemuppgifter tack och lov. Det enda jag fick göra var flytta mitt VFU möte. Det kändes sådär men jag får se det positivt, jag kanske har mer att diskutera på mötet sen.

Ska man följa min handlingsplan strikt så skulle jag följt en teorilektion på ett annat program idag var det tänkt. Men det blev inte riktigt så heller. Det var fullt upp i verkstan. Jag får se på min tidsplan som en rekommendation. Planen är att jag ska få in allt jag skrivit ner. Men det kanske inte blir på just de datumen. Livet verkar komma mellan ibland.

Idag har jag till och med fått lite pluggat. Det hände inte igår. Bokstavligt talat. Det är nog snart en vecka sen jag ens tittade åt böckerna och nu är det verkligen hög tid att se till att jag kommer igång igen. Kanske blir det så att jag kan komma iväg från jobbet lite tidigare i morgon så jag kan sätta mig en lite längre stund med det i morgon. Det känns som att det skulle behövas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.