Det blir vila för mig

På sätt och vis så känner jag mig som om att jag skulle behöva en rejäl genomkörare nu. Då brukar ju innebandypassen komma lägligt. Men jag hoppar över det i morgon. För en gångs skull ska jag försöka komma ifrån jobbet efter att jag har avslutat mina lektioner. Kanske kan man komma ut och få lite dagsljus. Det kan ju vara en bra källa till att må lite bättre.

Inte för att jag mår dåligt. Sedan i tisdags så har det bara blivit bättre men jag är trött. Det är verkligen nerräkning mot jullovet nu och det är ju bara ett par veckor bort. Men det är mycket som ska hinnas med under den tiden.

Idag kändes det som att vi tog flera bra steg på väg mot lösningen på uppgiften till universitetet. Mötet gick bra och det känns som att alla våra möten slutar i någon form av uppenbarelse att allt verkar jättebra och nästan färdigt. Sen är det ju bara den där parentesen att vi ska skriva det också. Men vi håller det enkelt, finns ingen anledning till att krångla till det.

Tog till och med tag i tvätten och fick den struken. Så tvättkorgen blev tom. I två sekunder tills jag fyllde på den med det som legat och väntat under tiden den var full av ren tvätt. Men nu har jag strukna kläder igen i alla fall. Alltid något.

Nu känner jag att det är dags för sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.