Det flyttas runt

Det har varit en fullmatad dag. Från morgonen när det hämtades maskiner  i verkstan, via utbildning i den nya plattformen vi ska använda på skolan till maskinförflyttningar i verkstan. Det är tredje året vi flyttar runt maskiner nu i början på läsåret. Nästa år blir det förhoppningsvis inte så. Men det är förändringar till det bättre i alla fall.

image

Det har blåst rejält i ett par dagar nu. Jag bestämde mig ändå till slut för att gå till jobbet idag. Det skulle inte regna så mycket. Men de som varit i Halmstad vet att det regnat mer eller mindre hela dagen. Det kom lite när jag gick hem, så min tur har försvunnit.

I mprgon väntar incheckning, första gången vi möter våra kommande ettor. Det är mellan 16-18 och det är väl knte det man ser fram emot alltid. Men det är viktigt för eleverna så de vet vart de ska på måndag. Och det är en dag så då kan man se till att utnyttja den till max och kanske komma hem lite tidigare på fredag. Avslöja inte det för rektorn bara.

Förra året var vi på en lärarkonferens hos en maskinförsäljare i början på terminen. Den missar vi i år då den ligger mitt i vår uppstartsvecka. De var dock inte sena att skicka information om en annan lärarkonferens i oktober. I Nantes i Frankrike. Jag har lagt en förfrågan på att få åka dit. Chansen för det är nog liten.

Efter att ha slitit med maskinerna så var det skönt att lägga sig i ett bad när man kom hem med en liten whiskey. Det hjälper till att lösa upp de där musklerna som legat i träda över sommaren. Strax väntar sängen, dagen i morgon blir lång och jag har till och med pluggat idag så i morgon struntar jag i det. Någon måtta får det vara på redigheten.

En kommentar till “Det flyttas runt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.