Det fortsätter

Min tur med vädret verkar hålla i sig. Jag såg att det var grått i dag men det regnade i alla fall inte när klockan ringde. Det ska sägas att jag var inte piggast i världen när det började låta från telefonen, jag var nog inte ens piggast i norra Europa, men jag kom upp i alla fall. Till och med hade jag varit så duktig så jag hade förberett för kaffe på morgonen.

Det var ju en del som skulle med till jobbet. Bland annat 3d skrivaren som har stått hos mig i sommar. Så jag var ute i god tid när jag gav mig av, det är en ganska omständlig rackare att bära, plus väskan med datorn, kassen med kläder och påsen med kattsand som jag hade grävt ur lådan. När jag kom ner för trappan och ut på gården så såg jag att det var rejält mörka moln som tornade upp sig runt mig. Men det började inte regna förrän skrivaren stod inne i bilen. Sen har det regnat från och till hela dagen. Men inte när jag har varit ute. Då har det snällt nog hållit uppe.

Så var det den där första dagen. Mycket möten och mycket att ställa i ordning. Just nu känns allt lite övermäktigt och jobbigt. Men det är klart på under fem timmars sömn så ska man inte känna sig så pigg heller. Just nu sitter jag och väntar på ett skypemöte som strax ska dra igång. Det är inte bara jobbet som börjar idag, vi går också vidare med nästa steg i vårt grupparbete. Just nu känner jag mig inte så pigg på det där med studier men det måste göras. Jag har ett par smågrejer kvar att fixa men det kommer jag nog kunna lösa under veckan. Och när jag skriver så så vet vi ju hur det brukar sluta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.