Det går sakta

Jag kände det redan igår och det kom igen idag också. Jag vaknade och gick runt här lite. Sen tog jag en lunch på Espresso House, precis som igår, och det var ganska tydligt. Jag hade tråkigt.

För första gången på länge hade jag inte något skolarbete som hängde över mig och jag hade redan tidigare i veckan bestämt mig för att jag skulle bara ta det lugnt i helgen. Vädret har ju gjort sitt till för att i alla fall se till att utomhusaktiviteter inte var något att sträva efter. Så jag har gått här lite som en tiger i bur. Jag var rastlös redan igår.

Visst jag har plockat lite här men jag hade ju redan från början bestämt att jag inte skulle göra något större så någon helstädning har det inte blivit. Jag har burit ut lite glas och lite papper och sånt när jag ändå varit på väg ut men inget mer avancerat än så. Jag håller på med ett inlägg till Loppisvinylen som kanske blir lite större men det får vi se hur det blir. Jag behöver komma i kontakt med lite folk först.

Jag funderade på att plocka upp en bok och börja läsa. Men jag insåg att just nu ser jag inte läsning som avkoppling. Visst jag skulle nog kunna förmå mig att läsa en bok nu, det är som sagt inga större uppgifter på gång till skolan och jag kommer ju ha hela julen på mig men ändå. Det kändes inte så lockande.

Så igår när jag satt här och inte hade något att göra så slog det mig. Är det så här mitt liv kommer kännas när jag inte har studierna? Att jag har en massa tid över som jag inte använder och som jag bara sitter av. Det var en lite skrämmande tanke och jag funderade på om jag skulle börja tänka på att skaffa en hobby som jag kan ha när studierna är över. Det är ju antingen det eller läsa strökurser på högskolan så man har något att pyssla med. Igår satte jag mig och startade Netflix. Det har varit lite av dagens aktivitet också även om det smög sig in lite skolarbete. Men ikväll ska det bara bli Netflix. Om jag inte skriver lite på boken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.