Det går vidare

Rosfebern går på ännu. Jag är pigg och har kunnat vara på jobbet även om avsaknaden av att lägga upp foten i högläge gjort att den är rejält svullen ikväll. Det är inget som oroar mig nu i och med att jag vet vad det handlar om.

När jag efter en tämligen slö dag på jobbet tog mig hemmåt stannade jag för att proviantera. I morgon bär det ju av till Kalmar igen och jag var tvungen att se till så katterna har så de klarar sig. Så jag handlade bröd, smör, pålägg samt annat som är bra att ha och inte förrän jag var på väg ut ur affären kom jag på att jag glömt det som jag åkt dit för. Kattsand. Lite bitter så körde jag hem, då jag redan hade en rejäl kasse att bära på och en påse arbetskläder och en väska som skulle upp i lägenheten var jag inte förtjust i tanken på att gå in igen efter en låda kattsand.

Väl hemma tog jag det lugnt och plötsligt slog en rejäl trötthet över mig. Jag la mig en timme och det gjorde mig gott. Efter det så kom jag igång, jag röjde lite, dammsög, gick ut med soporna, åkte och handlade och packade inför kalmarresan. Så nu är jag nästan helt klar inför de kommande dagarna. Ska bara plocka ner det sista i morgon och sen när jag åker från jobbet stannar jag till, lämnar av datorn här hemma och ser till så katterna har det bra. Sen leker jag student ett par dagar.

Inser nu att jag skulle köpt dammsugarpåsar när jag handlade senast, jag måste börja skriva handlelistor. Det håller inte att handla varje dag och ändå inte få med mig det jag behöver. Trots att jag åker två gånger.

Solen har gått ner, Sverige fick visst oavgjort mot Irland och jag sitter på balkongen och lyssnar på måsarna och ska påbörja en ny bok som jag ska ha som nöjes läsning. Jag inser att jag behöver slita mig ur Netflixgreppet och beta av lite sidor. Har ju trots allt en hel del böcker i bokhyllan som inte är fackliteratur om hur man blir lärare. Jag måste börja dyka ner i de böckerna nu. Först ut blir Fritjof Nilsson Piratens Millionären och andra historier. Bör passa mig ganska bra just nu. Kortare historier som säkert kan vänta mellan varven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.