Det gick ju inte så bra

Jag försökte lägga mig tidigt. Det blev inte så tidigt som jag hade hoppats på men ändå betydligt tidigare än tidigare under helgen. Givetvis fick det och det faktum att jag vilat middag den effekten att jag inte kunde sova. Något som fick huvudet att gå igång och sen låg jag mest och snurrade och suckade. Till slut låg jag och läste om hur bra det är att sova en timme mer. Hur bra det är att sova ordentligt och så mycket gott det kan komma ur en kontinuerligt bra sömn. Givetvis kunde jag inte sova. Ett av tipsen var att se till att inte sitta framför en skärm en och en halv timme innan som skulle sova. Givetvis läste jag det i telefonen.

Någonstans efter klockan två somnade jag. Jag var allt annat än pigg i morse när jag vaknade kan jag säga. Men till slut tog jag mig ur sängen i alla fall och i duschen vaknade jag till. Det brukar vara ganska lugnt första dagen innan eleverna kommer och det var väl inget undantag idag direkt. Sen rådde det förvisso en viss förvirring om vad vi skulle göra. Vi hade fått ett schema innan jul. Det var skickat i det gamla systemet. Det gamla systemet slutade gälla vid nyår. Med andra ord kom vi inte åt det. Men som tur var så kunde jag hitta det via telefonen så vi kom rätt till slut i alla fall och dagen blev ganska produktiv trots allt.

Jag funderar på att dammsuga här. På torsdag åker jag ju till Växjö och nu ikväll så kände jag att det skulle vara ganska skönt om jag hade dammsugit innan jag åker. Så slipper jag det i helgen. Jag skrev upp det på listan som jag har på kylskåpet. Det känns bra att ha den där, då ser jag den ett par gånger om dagen i alla fall och blir påmind om vad det är jag ska göra. Det är lustigt med det där. Hur det kan vända. Nu ska jag bara se till att hålla liv i det.

Nej nu är det hög tid att stänga ner. Jag kommer inte kunna vara helt skärmfri fram till jag ska sova men jag ska i alla fall minska ner det lite och lite. Till slut går det kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.