Det hackar

Söndag. De är svajiga de där söndagarna. Vissa går hur bra som helst och andra söndagar är det grus i maskineriet. I dag är det som i det senare fallet. Inget känns bra. Allt går trögt och jag har till och med sovit dåligt.

Annars har det varit en ganska behaglig dag. Vackert väder och jag tog efter att jag hade gjort lite skolarbete en promenad ut till Eurostop för en liten fika och inhandling av nödvändigheter. Sen en stund på sängen och jag höll mig till den planerade knappa timmen för att sen gå upp. Jag har fått matlådor gjorda, fler än jag hade planerat. Fler än jag just nu har plats till i frysen. Det blir ett pussel. Studenterna har en av sina första volleybollmatcher just nu, det om något är ett tecken på att det är varmt ute. Men jag är inte på humör.

Jag satte mig för att se Helsingborg spela mot Hammarby. Det började bra med ledning i tredje minuten. Sen rasade allt. Allt. Förlust med 5-1 och det är pinsamt. Det finns inte så mycket annat att säga om det. Så jag sitter här och väntar på att det ska bli tid för skypemöte med mina studiekamrater. Det har ofta varit något som har kunnat höja mitt humör. Jag hoppas att det blir så även idag. Även om just tanken på skolarbete just nu får mig att vrida lite på mig. Jag har en uppgift jag måste komma igång med nu. Jag skulle försöka lösa den på påsklovet men då kom ju rosfebern och jag tog en time out från allt vad skolarbete eller arbete överhuvud taget hette. Jag måste sparka igång det igen. Vill inte sitta med det sista veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.