Det kom paket

Det har inte varit någon strålande dag idag heller. Men ändå har det känts lite bättre nu i eftermiddag. Det kan ha att göra med att jag ringde vårdcentralen och fick tid så de kunde titta på mitt ben igen. De mätte båda benen och konstaterade att benet var svullet, det syntes men de ville ha mått på det. 20 mm skiljde det mellan mina vader. Fick utskrivet mer av salvan som jag fick när jag hade rosfeber och samtidigt också Canoderm som jag ska smörja med för att inte huden ska torka ut. Sen är det bara att vänta och se. Det är ingen propp i alla fall.

Waterman Carene Deluxe

När jag kom hem så låg den här och väntade på hallmattan. En Waterman Carene Deluxe. Den ser inte ut mycket för världen och man ser knappt att det är en grön kropp men vilken härlig penna det är. En bred guldspets som verkligen är underbar att skriva med. Lite sliten men till ett pris på 292kr gjorde jag ett fantastiskt kap. Denna är något sliten, ett välvårdat exemplar går loss på ungefär det jag gav men då i dollar. Kan säga att jag är mycket nöjd med mitt köp och kan inte vänta med att köpa hem lite grönt bläck till den som jag tror kommer bli riktigt snyggt.

2016-04-12 19.31.38

Igår kom den här klockan till mig. Den fick jag hosta upp drygt 400 kr för. Jag har haft den med mig idag och den håller tiden väldigt bra. Det kändes som att fjädern var rejäl i den när jag drog upp den i morse. Men jag hostade ju inte upp de pengarna bara för att det är en klocka.

2016-04-12 19.31.29

När man öppnar boetten så finns där en stor fin stämpel där det står Björn. Så det var ju bara så att jag skulle ha den klockan, den fanns där för att jag skulle köpa den helt enkelt. Man ser att det är ett välvårdat ur och snett ner till höger från Björn stämpeln så ser man att det är inristat något. Det är urmakare som gör små anteckningar när de har inne ett ur för översyn och reparation. Så det är någon som verkligen tyckt om och tagit hand om sin klocka. Jag hoppas att jag får ha den med mig länge.

Kanske är det det som fått mig att må lite bättre idag. Kanske är det bara någon vind som har vänt eller så är det bara så att jag valt att inte känna efter så mycket i eftermiddag. Men jag hoppas det håller i sig i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.