Det luktar rök

Febern har inte riktigt gett med sig. Har lite ont i ena underbenet också, det är lite svullet och rött och jag tror att det är min gamla vän bursiten som kommit tillbaka. Det har jag varit med om förr. Men då har det suttit i knät, denna gången tror jag det sitter i ljumsken.

Det brinner

Jag vaknade i morse och såg en svart rökpelare från köksfönstret. Stora industrilokaler har börjat brinna under natten och det var kraftig rökutveckling så det gick ut en varning om att alla skulle hålla sig inne och stänga fönster och dörrar. Det passade mig helt okej så jag gick och la mig igen. För någon timme sen gjorde jag ett försök att ta mig ner till Hemmakväll och pizzerian. Det gick bättre än förväntat och jag kom hem med godis, glass, läsk och en rejäl kebabtallrik. Med tanke på att gårdagens middag bestod av chips och cola och det var resterna av detta som blev min frukost så var det välbehövligt.

Jag hoppas jag mår lite bättre i morgon för jag börjar få ont om alvedon nu och skulle behöva ut och proviantera. Det är ju typiskt att bli sjuk när man inte har fulla lager hemma. Men det är nära till pizzeriorna så jag ska nog klara mig. Nu väntar en kväll med Netflix och inte så mycket mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.