Det spelar ingen roll

Det var en konstig känsla i kroppen idag. Efter att melodikrysset var löst så gick jag ut en runda, målet var att köpa pålägg men jag tänkte inte gå raka vägen. När jag var en bit hemifrån så kom en känsla av att jag inte visste vart jag var på väg över mig. Jag visste inte om jag skulle gå höger eller vänster eller fortsätta rakt fram. Plötsligt var det som om en tanke slog mig att jag kunde göra precis som jag ville.

Känslan har hängt med hela dagen. En känsla av att jag har inget jag måste göra och inget jag direkt vill göra. Jag är inte rastlös men jag har inte något driv efter att göra något speciellt. Det känns som att jag skulle kunna sätta mig ner och låta tiden gå bara. På sätt och vis är det en skön känsla för jag vet att den inte kommer vara men jag har inget minne av att jag har känt så här förr.

Mitt projekt att installera Windows 10 är härmed nerlagt för denna helgen. Får se om jag tar upp det nästa helg eller bara skiter i det. Just nu känns det som det kvittar. Datorn funkar och varför skulle jag egentligen strula med det då? Får väl se hur jag känner i morgon. Nu ska i alla fall datorn stängas av.

Det är som om jag befinner mig i ett vakuum av något slag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.