Det var det lovet

Så var sportlovet över. Jag har varit på jobbet hela veckan och fått en hel del gjort på mina studier. Det kändes bra och jag tog en tur för att handla lite på eftermiddagen. När jag svängde in på parkeringen så kom en något obehaglig överraskning. Det var ett mail som påminde om en mässa. Det är inte så obehagligt, mässor är ganska trevliga och denna är dessutom för yngre barn för att locka dem att syssla med teknik. Det obehagliga var att det gick upp för mig när mässan är. Den är nästa tisdag.

Det jobbiga med det är att det är inte så långt tid tills dess. Och det vi ska fixa tills dess är ganska mycket. Dessutom insåg jag att jag inte kan vara med på mässan för jag ska ha utvecklingssamtal då. Vi brukar ha tvåorna med på mässan men denna omgången har de vänt på schemat så tvåorna har inte verkstadsämnen förrän onsdag så vi måste fixa ledigt för dem. Allt hade egentligen varit ganska lugnt om det inte vore för att vi är på utbildning i tre dagar nästa vecka. Det ställer onekligen till det.

Tittar jag sen vidare i min kalender så inser jag att de kommande tre fyra veckorna kommer vara hemska. Nästa vecka blir det utbildningen som äter upp hela veckan. Sen kommer veckan med mässa, utvecklingssamtal, plus att det kommer en kvinna från universitetet och vill äta lunch med mig och min handledare och prata lite på måndagen. Det är ju lite stressande. Veckan efter det inleds med två dagar i Kalmar på universitetet. Då ska det vara en del saker fixade och man ska vara förberedd för dialogseminarium och annat. Sen kanske det lugnar sig lite. Men då är det ju nya inlämningsdatum som kommer att ploppa upp som svampar ur marken. Det är inte riktigt rätt tid för mig att försöka äta rätt, minska skärmtiden eller öka på träningen. Även om det är sådant jag borde göra. Det skulle säkert hjälpa mig. Men just nu kan jag inte riktigt få mig själv att tänka i de banorna.

Jag behöver ett lov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.