Detta är vad det har kommit till

Så är det då sista kvällen innan jag ska återgå till arbetet igen. Jag är helt okej med det. Det mesta är under kontroll och det är skönt på sitt sätt. Det är bara en sak jag inte riktigt har koll på och det är vad jag ska ha till lunch i morgon. Men det ger sig. Får väl ta mackor eller något.

Så snön kom i helgen. Inte så mycket men den finns där och visst det är lite ljusare. Men det är också kallare, blötare och halare så det går liksom inte jämt upp. Nu ska jag inte påstå att snön stör mig så mycket det är vad det är och jag kan inte göra så mycket åt det. Jag slipper ta hand om den så jag behöver inte tänka så mycket på den över huvud taget.

På ett sätt ska det bli skönt att komma tillbaka till jobbet. Det blir en återgång till rutiner. Man kan inte, som jag gjorde igår, dra igång ett Indiana Jones maraton och inte vara färdig förrän halv två på natten. Det blir inte så bra då. Samtidigt har jag nu den senaste veckan börjat känna mig van vid att vara ledig. Jag har varvat ner och jag har börjat komma igång här hemma med saker och ting. Och nu ska man alltså avbryta det. Men det är ju så, ännu så länge är jag inte ekonomiskt oberoende så då gäller det att ha en kanal där pengarna kommer in.

Så ikväll blir det en lugn kväll. Ska försöka komma i säng tidigt men jag misstänker att jag bara kommer ligga vaken. Men då får jag ta till boken så kanske jag somnar till slut ändå. Tre dagars jobb och sen tre dagars studier på det. Det är inte direkt en mjukstart men det är bara att tugga i sig. Det är ju trots allt så att de sista terminerna ska inledas på mina studier i veckan som kommer. Spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.