Dygn ett avklarat

Så har jag gått på soppor i ett dygn. Eller jag har ätit en banan men det är allt utöver de där sopporna. Än så länge känns allt bra. Men så går jag på den där energin som övertygelser brukar ge i början. Man känner att man kan klara allt. snart kommer det att vända och jag kommer hata de här sopporna om ett par dagar. Vi får väl se hur länge jag står ut. Just nu känns det bra.

Dagen har rullat på bra. Jag insåg att det är tre fulla veckor kvar tills nästa lov. Spontant kändes det som när jag sa det att det var lång tid men det ska nog gå bra. Jag har lite små grejer att lösa så har jag nog fixat de flesta av mina lektioner framöver. Det känns ju bra. Ska försöka komma iväg på lite studiebesök med eleverna också för det brukar ge en hel del.

Det är alltså vårdagjämning idag och på söndag ska klockorna ställas fram i det fall av kollektiv idioti som vi sysslar med två gånger om året. Låt oss ha normaltid (vintertid) året om. Men det är på gång nu i alla fall. Dags att börja kolla om man inte kan ta cykeln till jobbet. Vilket är ganska självklart att jag kan men det får ju gärna låta bli att regna då. Men målet är att börja cykla mer och låta bilen stå. Miljö- och ekonomivänligt, för att inte tala om att det är bra för magen.

Det är mycket på gång nu känns det som. Jag hade handledarsamtal om mitt slutarbete på universitetet, det är typ en C-uppsats fast ändå inte. Det är lite flytande men grunden är att det är som en C-uppsats men det räknas inte som en sådan om man studerar vidare. Man är ju bara yrkeslärare trots allt. Sen kommer snart april. Då ska boken skrivas färdigt tänkte jag. NaNoWriMo har ett par förgreningar i april och juni eller juli där allt är lite lösare och man kan själv bestämma hur mycket man ska skriva. Mitt mål är 20000 ord och jag tror inte jag behöver så många för att skriva klart den där boken. Men vi får se. Så samtidigt som jag ska skriva det där som inte är en C-uppsats så ska jag göra det och ett annat arbete till mina studier om ett kursutvecklingsprojekt. Sen ska jag ju typ jobba också tydligen.

Det känns som att jag inte kommer sitta och rulla tummarna direkt. I alla fall inte om jag inte vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.