Effektiv söndag

Så kom söndagen. Och precis som förra veckan så har jag haft en oväntat produktiv dag. Det är som om kroppen har fattat att jag måste få gjort en hel del under helgerna för att jag ska kunna klara av att inte plugga så mycket under veckan i övrigt. Så det har faktiskt gått i ett idag. Jag tog en snabb frukost vid tio och sen satte jag mig direkt och började plugga.

2016-09-18-19-42-28

Jag hade ju en tanke om hur det skulle göras och vilka källor jag skulle använda och det gjorde att jag kunde lägga ifrån mig två titlar direkt och det kändes ju skönt bara det. Det kan bli lite jobbigt om man hämtar citat från för många källor, det blir svårt att få överblick. Jag har till och med hunnit få in en tupplur idag innan det var dags att plugga vidare och sen gå ner till tvättstugan för att tvätta.

Det har blivit lite mer tvätt nu när jag har börjat träna mer än jag har gjort innan så det gäller att verkligen att se till att tvätta så man har rena kläder och det är ju bra om jag kan kombinera tvättandet med att plugga. Jag har till och med hunnit stryka idag. Det blir ju lättare om man tvättar oftare, det blir ju förhoppningsvis mindre att stryka om man tvättar oftare.

Det enda jag inte har hunnit med idag, ännu så länge, är middagen. Klockan är i stort sett åtta när jag skriver det här och det är i senaste laget känner jag för magen börjar skrika en del efter något att arbeta med. Det ligger ett par baconburgare och väntar på mig i kylen. Tillsammans med lite grönsaker och lite bearnaise så får det bli min middag innan jag sätter mig ner och kopplar av med Stranger things och funderar lite över den kommande veckan. Då en kollega är ledig kommer det bli en tuff vecka men det verkar i alla fall försvinna en del värme och det gör det hela lite trevligare. Vi får väl se hur det går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.