En gnutta flax

Den här dagen har gått rasande fort. Jag var tveksam till att den skulle göra det när den började. Schemat sa att jag skulle hålla lektioner fram till 15.50. Det var inte något jag såg fram emot. När jag sen fick veta att det var möte med rektorn idag var jag säker på att allt skulle släpa sig fram och samtidigt vara väldigt mycket längre.

image

Det visade sig vara både rätt och fel. De där mötena är säkert intressanta och en del intressant information men i regel så blir de bara långtråkiga. Kanske borde jag vara lite mer intresserad men det är i början av höstterminen och då är det hektiskt. Efter klockan 15.30 är hjärnan inte vad den borde vara.

Så när klockan var trax efter fyra kunde vi gå ut i det fina vädret. Planen var då att slå ihjäl tiden fram till 17.00 när Byring och bråte öppnade. Det är en, av mig, ännu outforskade skivbackar. Det ligger inte så löngt från skolan och de har bara öppet på onsdagskvällar och lördagar. Så det gäller ju att passa på. Så jag började promenera.

Jag var rätt säker på att inte var framme än när jag såg en skylt om loppis. Så jag tittade in. Och det var en trevlig syn. Det första jag hittade var hyllan med klockor. Efter lite tittande så valde jag klockan ovan. En mekanisk väckarklocka från Östtyskland. Skrämde ihjäl katterna när jag provade den, det bådar gott inför morgonen. Jag lär vakna.

Skivbackarna var många och välfyllda.  Det var en trevlig syn och det fanns en hel del spännande där. Däremot var det inte den prissättning jag är van vid. Här hade man lite mer koll på skivorna och priserna varierade en hel del. Jag fick tag på en del spännande saker. En som verkligen bara stod ut. Den kommer jag säkert skriva mer om. Mycket snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.