En gnutta flax

Idag tog jag mig in till stan för att förena nytta med nöje. På Espresso House kan jag ju nå två Pokestops samtidigt som jag kan plugga och dricka dyrt kaffe. Det känns som en win win i min bok. Idag höll det dock på att ta en ända med förskräckelse.

Det bord som jag brukar sitta vid var upptaget så jag fick välja ett annat. Det är inte helt optimalt i min bok men jag kunde inte gärna köra väck de som var där före. Men just som jag satt där och läste om didaktik, jag tänkte att jag måste skumma genom den sista texten också, så förnimmer jag något i ögonvrån.

När jag vänder blicken mot det så ser jag en liiiten fågelskit. Den har lyckats landa på servetten, en knapp cm från min telefon och den lilla laddare jag hade med mig. Jag riktar blicken uppåt och ser, bokstavligen rakt ovan för mig, en fågelröv. Jag har med vindens hjälp precis undgått att blivit ner skiten av en liten gråsparv. Det sägs ju att om man blir skiten på av fåglar så är det ett tecken på tur men jag vet inte.

När jag var på väg hem så märker jag att det blåser upp mer och mer och molnen som far över himlen är inte direkt muntra. Men jag traskar på i vanlig takt och tänker inte så mycket på det. Förrän jag kommer hem och upp i lägenheten. För efter bara några minuter märker jag att regnet vräker ner ute. Så trots att jag slapp bli ner skiten så hade jag tur med vädret.

Så idag är det äntligen dags. Jag ska se Suicide Squad, jag borde ju uppmärksammat att det är i dag den har premiär och inte i torsdags. Jo jag har kollat kalendern både en och två gånger och jag är säker på min sak. Tyvärr ska det ju regna hela kvällen så jag får ta bussen till stan. Men det kan det vara värt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.