En runda till

Så har jag varit och hälsat på mina föräldrar, ätit fars dagsmiddag och lämnat katterna i deras vård inför den kommande veckan. Hade en liten fundering på att byta till vinterdäck också när jag ändå var nere men det senaste dygnets blåsande gjorde att jag inte var så sugen på att hålla på med saker som innefattar att hissa upp ett ton på en ganska ostabil punkt. Jag har varit nära att få en bil i knät i samband med hjulbyte och jag gör gärna inte om det.

När jag var där hemma så fick jag ett sms från 3. Jag blev glad för jag tänkte att det kanske var så att de skulle berätta att de skickat min telefon till mig. Men givetvis var det inte så. Det visade sig att de bara var så nöjda med att ha mig som fortsatt kund att de ville tacka mig och att jag numer har abonnemanget 3total med 0,5GB surf. Jag trodde jag skulle explodera. För bara någon vecka sen så berättade de i butiken att jag fått ett nytt simkort för att jag skulle få 15GB surf och det ansågs vara så mycket att man behövde ett tvillingkort. Och nu fick jag då veta att jag skulle på 0,5GB. Någon hade ju gjort bort sig och det skulle någon få lida för. Planen var att gå in till butiken i morgon och ställa ett par allvarligare frågor.

Men när jag körde hem så tänkte jag att kundtjänst kanske hade öppet. Jag tänkte att jag ringer när jag kommer hem. Då kom en gammal vän på besök. Ett spontanbesök av någon som jag inte träffar speciellt ofta på grund av att han numer bor i Göteborg av alla ställen. Så det blev ett par muggar kaffe och lite trivsamt prat om lite av varje. Mest om vårt förra gemensamma jobb och sånt skoj.

Sen blev det dags att ringa 3. Då hade jag ju lugnat ner mig lite så jag inte skulle slita huvudet av den där stackaren i andra änden av telefonen. Det var ju inte han som eventuellt hade gjort fel. Så jag förklarade mitt ärende och han lyssande och hummade och kollade vad som hade hänt och kom fram till att allt var som det skulle. Det är så att abonnemanget jag har tecknat mycket riktigt heter 0,5GB men jag har tillgång till 15GB utan att göra något speciellt. Han verkade tycka att det var helt i sin ordning. Personligen tycker jag att den som namnger abonnemangen borde undersökas men det är bara vad jag tycker. Jag passade även på att kontrollera så att det verkligen var en 6s PLUS som var på väg till mig och det var det. Vi får väl se vad som dyker upp och hur det kommer att funka. Jag är försiktigt optimistisk. För tillfället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.