En uslings medicin

Gårdagens whiskybad utgjorde en trevlig vändning i min förkylning. I alla fall tror jag det. Förvisso har jag fortfarande kilovis med snor som ska ut och jag låter som om jag har druckit whisky hela natten men jag har varit betydligt piggare idag. Det var tur det för när eleverna väl insåg att de bara hade idag också på sig innan det är tid att byta grupper så ökade de intensiteten och det blev lite mer att göra.

albert

Så det har blivit en del klubbor som har blivit färdigställda idag. De blir helt ganska snygga och det är ju en del jobb bakom dem. Men det märks att det snackas bort en hel del tid när man ser på att delarna inte är så speciellt många. Men alla börjar vi någonstans och detta är ett av de första stegen många tar in i världen av verkstadsarbete.

Även om jag var piggare när jag vaknade i dag så var jag av ovan nämnda anledning tröttare när jag kom hem. Det beror ju lite på att jag har ett längre schema på tisdagar också men det högre tempot satte sina spår. Jag hade en förhoppning att jag kanske skulle kunna träna i morgon men jag vet inte just nu. Jag kanske ska vila mig i form till innebandyn på fredag. Det känns som att den där utmaningen får komma lite i andra hand just nu. Men den spökar ändå där bak i huvudet.

2117 ord idag och först trodde jag att jag skulle somna över tangenterna men när jag väl bara kom igång så flöt det på ganska bra. Det känns som att jag har en liten plan nu. Håller på att testa ett nytt redskap i mitt skrivande nu. Scrivener är en ny bekantskap och det ska göra det lättare att hantera texter som kanske inte alltid skrivs från början till slut. Det kan nog hjälpa till att få överblick vid arbete med studierna också. Hoppas jag. har inte riktigt satt mig in i det än men det verkar lovande.

Nu ska jag chocka kroppen med lite julmust och studier. Det var ett tag sen. Studierna alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.