Får man sova nu?

Strax efter jag hade bloggat igår så såg jag första uppdateringen om det som hände i Paris i natt. Jag tänkte inte så mycket på det utan jag släckte och somnade. Men i morse när klockan ringde så var det en av de saker jag kollade upp först. Och vilket sjukt händelseförlopp som rullades upp under morgonen. Det var ju inte den bästa uppladdningen för ett öppet hus direkt.

Men öppet hus skulle det vara och det var bara att pallra sig upp och göra sig presentabel för att möta massorna. Det blev en ganska trevlig dag. Omvärlden försvann och man gick in i sin bubbla och pratade kurser, upplägg, maskiner och jobbmöjligheter. Det höll på i tre timmar och det var en tämligen strid ström som kom och ville få lite inblick i vad det innebar att gå på Industritekniska programmet.

Planen för övriga dagen såg ut så här: Handla, tvätta, städa, plugga, planera lektion. Av det har det blivit lite pluggande och tvätten har blivit gjord. I morgon ska jag åka till mina föräldrar och hämta katterna igen så då lär det inte bli så mycket mer gjort. Så jag ville få så mycket som möjligt gjort idag. Men orken fanns där inte. Jag hoppas att det är det faktum att jag under de senaste fyra veckorna har avverkat Kalmar (studier), Sandviken (fortbildning med jobbet), Jönköping (utbildning på svarven) och Jönköping igen (mässa i två dagar). Jag hoppas att det är det som gör att jag är trött och inte att jag är på väg att bli sjuk. Även om det ena mycket väl kan leda till det andra.

Nu är det ju slut med hotellresor på ett tag, tack och lov, och jag kan koncentrera mig på att jobba och plugga. det känns som att det är nog just nu. Jag har en hel del att ta mig genom i mina studier så jag borde sätta mig och läsa och göra lite anteckningar, det är ju inte så långt kvar till det ska lämnas in. Men idag vill jag bara lägga mig på soffan och glömma att världen existerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.