Färdig

Filmen var bättre än vad jag vågade hoppas på. De hade lyckats föra över humorn även om de fick snygga till språket lite för att klara kravet för 11års gräns. De gjorde ett bra jobb helt enkelt och de där 2,5 timmarna gick fort. Så den kan jag rekommendera.

Efter filmen gick jag in på Bulls som ligger vägg i vägg med biografen och tog mig en öl. Den tredje för kvällen. När jag precis hade fått den så kom en före detta elev fram till mig och hälsade. Det var från 2009 då jag var på Lernia som Utbildningskonsult som det så fint hette då. Han börjat jobba på Dormer i slutet av min tid på Lernia och nu var det en after work a la sista natten med gänget då många av dem slutar redan nu. Vi hälsade glatt på varandra innan han återgick till sitt och jag funderade över min öl. Det blev bara den där ölen, det var inte riktigt min typ av musik där, det var lite för högljutt och nattklubbsaktigt. Så jag cyklade hem.

Väl hemma startade jag upp datorn och i nattskjortan skrev jag vidare på mitt arbete. Jag höll på till halv två på natten innan jag bestämde mig för att sova istället och läsa genom det när jag vaknade. Det var inte så mycket som jag skulle ändra på morgonen när jag vaknade och nu är det inskickat. VI får väl se vad bödlarna säger om det men jag har gjort mitt bästa och då känner jag mig nöjd. Jag har också kommenterat två andra arbeten, något som ingick som en deluppgift och ska vara klart till nästa söndag.

Efter det har jag bara tagit det lugnt. Ingen löpning idag, jag vill spara mina stackars benhinnor, bara löst melodikrysset och så gick jag till affären. Tog en tupplur efteråt och det kändes väldigt skönt. Som sagt tidigare, jag sover nog alldeles för lite så det gäller att passa på. Med tanke på att jag löst uppgiften som är till nästa söndag så kan man ju säga att jag är ledig från skolarbetet tills dess. Men jag har redan börjat snegla på nästa uppgift. Lite fler avsnitt att läsa och en uppgift som känns lite svårare än den förra. Så det är nog bäst att sätta igång.

Men nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och läsa något som inte har med skolarbete att göra. Närmare bestämt ska jag fortsätta läsa i I am Ledgend  av Richard Matheson, boken som filmen med samma namn är byggd på. En intressant historia. Det är en ynnest att känna att man har tid att sjunka in i en skönlitterär bok ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.